Beoordelingen van Voyage Torba


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Mirjam ● April 2013

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Wat hebben we genoten,echt alles is top in dit ressort. Wij hebben een kind van 8 jaar oud en ook die heeft een top tijd gehad,er is zoveel te doen dat de dagen veel te snel om vlogen. Alles is top het eten zoveel keus,het personeel is zo aardig en hebben werkelijk waar alles voor je over. Ook het animatie team is geweldig,en elke avond een show .(echt een aanrader) Ook s avonds lekker genieten in de sky bar. Wij gaan zeker volgend jaar terug om heerlijk onbezorgd te genieten van dit geweldige ressort en de lieve mensen die daar werken(mis het nog elke dag) Groetjes mirjam


Beoordeling door Ludwig ● Mei 2013

Hotel10
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
9

We zijn voor de eerste keer in dit mooie resort geweest en zijn er erg tevreden over. We hebben erg genoten van ons verblijf en willen volgend jaar absoluut terug. Het vriendelijke personeel doet ook erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken en ook de restaurants zijn goed verzorgd, genoeg diversiteit en kwalitatief goed eten. Ook de animatie was goed, kortom geweldige vakantie gehad. tipje; probeer Jimmie's watersport eens uit.

Twee keer om extra kussens gevraagd en pas na de derde keer daadwerkelijk gekregen. De minibar werd niet elke dag aangevuld .


Beoordeling door gerhard B ● September 2009

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.8

Dit was voor ons de 3e keer dat we in dit geweldige resort waren ze hebben afgelopen winter het resort op de schop gehad. de kamers waren vernieuwd...er zijn nieuwe kamers en bungalows geboud net als een deluxe zwembad..waar je bij het zwembad bediend werd. Het eten was gewoonweg weer subliem....net als het annimatieteam. service is zeer goed volgend jaar toch maar weer boeken naar dit hotel want ze gaan deze winter de Buitenbar aan pakken. have fun in dit resort als je hier voor kiest


Beoordeling door Joyce ● Mei 2010

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
8.5

Super resort,vriendelijk, behulpzaam personeel, buffet restaurant met dagelijks zeer afwisselende gerechten. Grieks, Italiaans, Mexicaans, Chinees a la carte restaurant (all inclusive) Tepanyaki restaurant tegen betaling.Eindelijk een resort waar het verboden is om voor 8:00 s' ochtends de zwembad bedden te bezetten met handdoeken.

Enige minpunt. Riool lucht bij het strand. Kwam met vlagen je neus binnen.


Beoordeling door Annelie van den Boomen ● Juni 2010

Hotel10
Kamer8
Service10
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9.2

Top vakantie! Elke week draait er een bekende dj, dus onverwachts kwamen we op een white party met Benassi ft. Paolo. Helemaal top georganiseerd! Elke avond was er super dansmuziek in de Sky Bar.  Alles is gericht op luxe en gemak. De all in formule is ideaal omdat je in diverse restaurantjes a la carte kan eten en de lunch ook a la carte in de beach bar kan nuttigen. Ook alle drank was inclusief, ook Blue Curacao!  Oh en die rioollucht van eerder, niks van gemerkt, laat het je niet afschrikken! Gewoon doen!


Beoordeling door J.G. van Campenhout ● Mei 2010

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment7
8.7

Ben hier samen met mijn vrouw in mei voor de 7e keer geweest. Ga er in september weer 15 dagen naar toe (voor de 8e keer dus). Een fantastisch resort waar voor iedere leeftijdsgroep voldoende is te doen. kamers vorig jaar mooi gemoderniseerd. Eten uitstekend en veel keuzemogelijkheden van restaurantjes (Visrestaurant, Italiaans, Grieks, Chinees, Mexicaans en Japans (tegen betaling). Wij komen hier met veel plezier telkens weer terug. Een aanrader voor alle leeftijden!


Beoordeling door treutens ellen ● Juli 2010

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment8
9

knap uitgestrekt resort met tal van faciliteiten...voor elk wat wils! Zowel voor kids, jong en oud...wat het hotel heel aantrekkelijk maakt. Grootste pluspunten: per tafel kelner, je hoeft nooit zelf drank te gaan halen , (perfect management: Birol:-) en sky-bar tot 2 uur, waar zowel kinderen als volwassenen pret beleven! Zeker voor herehaling vatbaar!


Beoordeling door Kelsey ● Oktober 2010

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9.3

Ik ben hier nu negen keer geweest en het is elk jaar uitstekend! wat een heerlijk hotel en wat een lieve mensen. inmiddels kennen we iedereen daar dus je hebt echt een gevoel dat je er thuis komt. volgende zomer weer naar torbaaaa


Beoordeling door arnold ● Oktober 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

een topper dit was de 18 keer in mei gaan we weer en oktober het personeel is heel vriendelijk je bent echt gast een aanrader ook voor de kleintjes


Beoordeling door michael van campenhout ● September 2010

Hotel8
Kamer8
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment8
8.7

goed verzorgd, mooi onderhouden hotel met bijzonder vriendelijke bediening, mooie zwembaden en heerlijke cocktails. ook in de grote bar een geweldige whiteparty! een aanrader! mister hakan bedankt!


Beoordeling door zoe ● Mei 2010

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
9

ik ben met mijn opa oma tanta oom tante oom neefje2 nichtje4 er heen geweest en we vonden het zo leuk dat we dit jaar weer gaan supper


Beoordeling door Rens ● Mei 2010

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment9
8.5

We zijn met vier personen hier heen gaan. Dit park is geweldig kamers prachtig 3 zwembaden nooit drk


Beoordeling door Dekkertjes ● Juli 2009

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.3

Wij gaan 18 juli voor de 3e keer naar voyage Torba!(met 2 jonge kinderen) Het is een heerlijk resort voor ieder wat wils. We hebben er zin in!


Beoordeling door amber molleman ● Juli 2011

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment7
8

het was te gek! ik ben er 2 weken geweest, alleen zijn we allemaal een keertje ziek geweest. het zwembad is super leuk, ze moeten alleen wat doen aan de lucht want het stinkt er naar het riool.... de zee was ook mooi helder alleen daar stonk het ook een beetje!


Beoordeling door jenny kuhn dijkstra ● April 2012

Hotel10
Kamer9
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment9
9.7

het was voor ons de derde keer dat we voyage torba bezochten waren er in oktober 2011 ook maar wat we nu zagen wat een geweldige verandering het was al meer dan geweldig maar zoals ze het nu verbouwd hebben top top top we gaan september weer wat een geweldig resort nee is niet te koop alles zeer schoon netjes keurig verzorgd en wat een vriendelijke mensen niets is ze te veel kortom we gaan nu voor de vierde keer dus dat geeft aan hoe goed het is




Vergelijk Voyage Torba bij 6 aanbieders Bekijk prijs